Tech

Træt af Facebooks nye reaktioner? Få Pokémon og rasende Trump i stedet

Du kan nu ændre Facebooks nye reaktioner til Pokémon, Trump eller noget helt tredje.

Facebook lavede en markant ændring, da de i slutningen af sidste måned gjorde op med like-knappen. 

Her lancerede de en håndfuld nye muligheder ud over den vante tommelfinger, så du nu også kan være vred, vild med eller ked af en statusopdatering, billede eller video. 

Reaktionerne er illustreret med emojis - små ansigter, som græder, smiler og raser. 

Men er du ikke vild med de reaktioner, kan du nu erstatte dem med Pokémon, Donald Trump - eller du kan lave dine helt egne, skriver Mashable

Med denne tilføjelse til Chrome og Firefox kan du i et snuptag ændre Facebooks reaktioner, så de passer perfekt til dig. 

Tilføjelsen installerer du i din browser - og herefter kan du let skifte mellem de Pokémon, Trump og de andre reaktions-pakker. 

Sådan får du de nye emojis

Har du endnu ikke fået de nye emoji-reaktioner, viser TV 2 Tech her, hvordan du får paletten af hele seks nye reaktioner frem på tjenesten. 

På computeren er det enkelt. Gå ind på Facebook.com, hold musen over like-knappen, og nu vil du få muligheden for at vælge de nye emojis. 

På mobilen er det lidt mere langhåret. 

Først skal du være sikker på, at du har den seneste version af Facebook-app'en. Opdatér den i Google Play, Windows Store eller på App Store. 

Når det er gjort, så luk din app helt ned og prøv at åbne den igen. 

Nu skulle du gerne have muligheden for at trykke på et like, og så efterfølgende holde fingeren nede på 'Synes godt om'. Ud fra knappen vil der poppe seks emojis op, hvor du kan vælge, hvilken du vil bruge. 

Som udgangspunkt er det kun de tre mest populære emojis, der bliver vist under et opslag, og du kan kun reagere på statusbeskeder, videoer og billeder. Det er endnu ikke muligt på enkle kommentarer.