Hvad skal du se i aften? Skab overblik over streamingstjenesterne

Har du svært ved at få overblik over hvad der egentlig findes på de forskellige streamingstjenester, så kan PlayPilot hjælpe dig.

Den nye tjeneste PlayPilot samler alle de nuværende streamingstjenester under samme tag. Her kan man som bruger nemt få adgang til de mange film og serier, som findes på tjenester som eksempelvis Netflix, HBO Nordic og TV 2 Play. 

I stedet for at skulle rode rundt på diverse tjenester for at finde den fede serie eller den gode film, kan du benytte dig af PlayPilot, der giver dig et fornødent overblik.

Du logger på tjenesten og kan så sortere hvilke streamingstjenester, du har adgang til og abonnerer på. På den måde kan du hurtigt se hvilke film og serier, du reelt har adgang til.

Du kan også kategoriserer titlerne i enten en populær-liste eller over IMDB-ratings. Når så endelig den enkelte film eller serie skal streames, sker det ovre på de respektive tjenester. 

– At finde noget godt at se i Danmarks største play-katalog er selvfølgelig intet problem for dem, som har lidt tid til at søge, men indimellem kan det være rart med nogle tips. Derfor gør vi meget ud af at gøre det nemt for folk - blandt andet gennem en detaljeret kategorisering, popularitets- og IMDB-rankings samt en hel startside fyldt med redaktionelle tips, siger Kenneth Skovgaard Clausen, stifter af PlayPilot.

PlayPilot er gratis som tjeneste og findes i øjeblikket udelukkende på websiden PlayPilot.com.