Tech

Sådan bruger du Facebooks nye reaktioner

Har du endnu ikke fundet ud af, hvordan du får de nye reaktioner på Facebook, viser vi dig hvordan.

Onsdag lancerede Facebook en håndfuld nye muligheder ud over like-knappen, så du nu også kan være vred, vild med eller ked af en statusopdatering, billede eller video. 

Men Facebook har ikke lagt funktionen ud på deres tjeneste, som det mest åbenlyse. Det er stadig like-knappen som er visuelt fremme ned gennem Facebook-feedet, men TV 2 Tech viser, hvordan du får paletten af hele seks nye reaktioner frem på tjenesten. 

På computeren

Her er det enkelt. Gå ind på Facebook.com, hold musen over like-knappen, og nu vil du få muligheden for at vælge de nye emojis. 

På mobilen

Først skal du være sikker på, at du har den seneste version af Facebook-app'en. Opdatér den i Google Play, Windows Store eller på App Store. 

Når det er gjort, så luk din app helt ned og prøv at åbne den igen. 

Nu skulle du gerne have muligheden for at trykke på et like, og så efterfølgende holde fingeren nede på 'Synes godt om'. Ud fra knappen vil der poppe seks emojis op, hvor du kan vælge, hvilken du vil bruge. 

Som udgangspunkt er det kun de tre mest populære emojis, der bliver vist under et opslag, og du kan kun reagere på statusbeskeder, videoer og billeder. Det er endnu ikke muligt på enkle kommentarer.