Tech

Sådan vil Samsung slå Apple: Ny topmodel afsløret

På søndag bliver Samsungs næste store topmodel præsenteret, men mobilen er allerede afsløret på nettet.

En af tidens mest populære smartphone-serier får den 21. februar en ny topmodel. Det sker, når Samsung afholder deres tilbagevendende lancering kaldet Unpacked i forbindelse med den årlige mobilmesse Mobile World Congress i Barcelona. 

Denne gang vil Samsung præsentere den nye Galaxy S7 og S7 Edge, der vil byde på en del fornyelser i forhold til sidste års populære smartphone-hits S6 og S6 Edge. 

Bedre batteri og hurtigere end iPhone

Blandt andet vil den nye Galaxy S7 byde på et langt bedre batteri på 3.600 mAh, der på papiret er et af de største batterier smartphones indtil videre har budt på. Til sammenligning har iPhone 6S et batteri på 1.715 mAh.

Ligeledes skulle den blive hurtigere i form af en bedre processor. Her fortæller rygterne, ifølge Forbes.com, blandt andet, at den vil kunne slå iPhone 6S Plus i en benchmark-test. Det betyder, at den vil være hurtigere at arbejde på og den vil kunne køre tungere og større apps. 

Selv om alle informationer stadig er på rygte-stadiet, så skulle billeder af mobilen være blevet lækket af Evan Blass, der står bag twitterkontoen @EVleaks.

I hans lækage af mobilen, kan man se, at designet ikke har ændret sig synderligt i forhold til den et år gamle model. 

Vi ved mere om Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge en gang efter søndag den 21. februar, når Samsung vælger at løfte sløret for deres næste topmodel.