Se hvad Netflix skjuler for dig

Vil du gerne vide hvilke film og serier Netflix mere eller mindre skjuler for dig i de andre lande, så har en webside overblikket til dig.

Mange danskere benytter sig af det amerikanske Netflix. Det kan de ved at bruge diverse VPN-tjenester. I den amerikanske udgave af det populære streamings-bibliotek har man som udgangspunkt adgang til flere tusinde flere titler end herhjemme.

Det er film og serier, som vi ikke har adgang til på den danske udgave grundet rettigheder. Men hvad går du glip af i de andres landes Netflix-biblioteker?

Det afslører websiden uNoGS.com. De har lavet en søgetjeneste, hvor du ud fra titel, bedømmelse, årstal og meget mere kan søge alle de film, der er tilgængelige på Netflix over hele verdenen.

100 flere film og serier end Norge og Sverige

Som en ekstra detajle har websiden også samlet overblikket, hvor mange titler på Netflix, der findes i de forskellige lande. Her kan man blandt andet se, at vi i Danmark kan nyde godt af 2.134 titler i skrivende stund. Norge og Sverige har begge cirka 100 færre titler.

Det største bibliotek og derved landet med flest titler på Netflix, er sjovt nok hjemlandet, USA. Her kan man grave sig ned i hele 5.680 titler.

Men tallene kan svinge, da Netflix løbende tilføjer og fjerner titler på tjenesten i alle lande.

Find alle Netflix-titler

Ved at benytte sig af uNoGS.com kan man eksempelvis finde en film, som 'Det Femte Element' fra 1998, der ikke findes i den danske udgave af Netflix. En enkel søgning afslører, at det kun er på det japanske Netflix, man har adgang til filmen, der har Bruce Willis i hovedrollen.

Som en yderligere funktion på uNoGS, kan man også se hvilke VPN-klienter, der giver adgang til det bestemte indhold.

I tilfældet med 'Det Femte Element' kan man ud fra en liste vælge sin VPN-klient og se, om filmen og landet understøtter VPN-klienten. Derfra er det blot, at ændre klienten til Japan, og så har man pludselig adgang til filmen.

Snart vil Netflix prøve helt at sætte en stopper for 'regionsfriheden' ved at lukke ned for de forskellige VPN-smuthuller. Men noget kunne tyde på, at det ikke hjælper det store, og man derfor stadig kan benytte sig af mulighederne.

Vi gennemgår den gratis tjeneste i video foroven. Her kan du se, hvad Netflix mere eller mindre skjuler for dig i de andre lande.