Tech

Alligevel ikke helt slut for dit amerikansk Netflix

Netflix har meldt ud, at de snart vil lukke for muligheden for bl.a. amerikansk indhold, men et VPN-selskab påstår de har løsningen.

Snart bliver det lidt kedeligere at være på Netflix, hvis man har været en af dem, der har haft adgang til det amerikanske indhold. Det er indhold der er langt mere omfattende end det herhjemme. 

For Netflix meldte ud i sidste uge, at de nu aktivt er tvunget til at gå ind i kampen mod VPN-udbydere, der netop leverer genvejen til det amerikanske guld. Det skyldes rettighedshaverne, der gerne så, at der var vandtætte skotter mellem regionerne. 

Kan stadig benytte sig af smuthul

Men VPN-selskabet TorGuard, der blandt andet lever af, at levere VPN-adgang til brugere på nettet, mener, at de sagtens vil kunne opretholde smutvejen selv efter Netflix lukker ned for proxy- og VPN-servere. 

- For de af jer, der bruger TorGuards VPN-tjeneste til at fjerne blokeringen af Netflixs regionslås, behøver ikke at være bekymrede. Netflix vil snart gå videre med regionslåsen, og når det sker vil TorGuard straks implementere nye IP-adresser til vores servere, så brugerne stadig kan omgå blokeringen, skriver de på deres webside.

Ifølge TorGuard skulle Netflix ikke have opfundet en ny og sensationel måde at lukke ned for hullerne. Det eneste det vil kræve for TorGuard, er blot at ændre på deres IP-adresse til serverne. På den måde vil brugerne fortsat kunne udnytte VPN-adgangen og derved snyde Netflix regionlås. 

Spørgsmålet er om det lykkedes for Torguard og derved andre VPN-udbydere. Endnu har Netflix ikke konkret meldt ud hvordan de vil opretholde blokeringen. Men der er håb endnu for de mange danskere, der gerne så lidt mere udenlandsk indhold på tjenesten. 

Hvis du står og mangler indhold allerede, så kan du tjekke vores guide ud, der løfter sløret for de mange hemmelige kategorier på Netflix. Det er kategorier, der samler allerede eksisterende indhold, men som gør, at du kan få et bedre overblik over hvad der findes på tjenesten. 

Du kan se videoen her forneden.