Tech

Genialt trick: Sådan finder du frem til 3800 hemmelige kategorier på Netflix

Listen over de ekstra Netflix-kategorier er voksen voldsomt det seneste døgn.

Det er efterhånden muligt at være overordentlig specifik, hvis man søger inspiration til aftenens Netflix-underholdning.

Fredag viste TV 2, hvordan du finder en række ekstra kategorier, som ikke dukker op, hvis du laver en almindelig søgning. Vi forsøgte med de første 60 muligheder, men der er naturligvis nogen, der har taget idéen langt, langt længere end det.

Der er nemlig mindst 3800 forkellige Netflix-kategorier, viser en amerikansk side.

Virkelig spændende

Og sidder man så og mangler eksempelvis en spændingsmættet film, så har man nu mulighed for at vælge, præcis hvilken type, det skal være. Faktsik er der 145 kategorier at vælge imellem, hvis man søger på 'Suspenseful'.

Men det kan bliver endnu mere specifikt. For hvis man stoler på Netflix' fortolkning af, hvad der er en anmelderrost film, så er det bare at vælge fra listen, om filmen skal være action, politisk eller måske fra et bestemt årti.

Du kan se de anmelderroste, spændingsmættede film herunder.

Virker kun i browseren

Grunden til, at det er muligt, er, at Netflix kategoriserer meget mere, end de viser på skærmen. På den måde kan de løbende præsentere nye kategorier ud af deres eksisterende bibliotek.

Du kan selv gå på opdagelse i de mange muligheder ved at følge linket.

Husk at det kun er muligt at se kategorierne i din browser - eksempelvis Chrome eller Firefox. Du kan altså ikke tilgå dem med Apple TV, apps eller andre Smart-tv-løsninger.