Tech

Genialt trick: Sådan finder du hemmeligt guld på Netflix

Et enkelt trick afslører Netflixs hemmelige kategorier, der samler indholdet op på tjenesten.

Netflix har bunker af underholdning og flere tusinde film og serier. Men du bliver som udgangspunkt kun præsenteret for en brøkdel af indholdet via forsiden på tjenesten. 

Netflix kategoriserer meget af deres indhold, så det er nemmere at finde og bladre sig frem til. Kategorierne samler film ind under genren 'Film med stærke kvindelige hovedroller' eller de kan have den noget mere specifikke kategori 'Underspillede, biografiske dokumentarer'.

Sådan får du adgang til det hemmelige guld

Men hvis du vil have adgang til flere af sådanne kategorier, end hvad Netflix lige umiddelbart tilbyder dig, så er der et enkelt men også skjult trick til at gøre det. 

Det er trick der har været kendt i et stykke tid, og som nu er dukket op igen. Det eneste det kræver er, at du skriver nogle specifikke tal sidst i adressefeltet.

Som eksempelvis linket netflix.com/browse/genre/7.

Du kan så nøjes med at udskifte tallet 7 til sidst i ovenstående link for at få adgang til flere af disse hemmelige kategorier, som Netflix på et tidspunkt har sammensat, men som ikke ligger fremme. 

Vi viser i videoen foroven hvordan du gør det.

Her forneden kan du se hvilke kategorier med indhold, som vi har fundet frem til. Vi har blot listet det med tallet til sidst i adressefeltet.

Du er velkommen til at finde flere ved at udskifte tallene. Meld endelig tilbage til os med dem du finder.