Glem Black Friday: I dag er det Cyber Monday

Hvis ikke du nåede alle de varme tilbud på den store udsalgsdag, Black Friday, i fredags, så fortvivl ikke. For flere butikker følger i dag op med Cyber Monday.

Cyber Monday er opfundet i USA og er som udgangspunkt netbutikkernes svar på Black Friday.

Mens man i USA deler netbutikkerne og de fysiske butikkers udslagsdage op, så står det anderledes til herhjemme i Danmark, hvor Black Friday også har inkluderet webbutikkerne.

Større end Black Friday i USA

Mens Black Friday slog alle rekorder herhjemme, så ser det ud til at amerikanerne allerede har ignoreret den dag til fordel for Cyber Monday. Hele 60 procent af den amerikanske befolkning forventes at trække kreditkortet igennem webbutikkernes checkud-skranker i dag.

Det skriver CBS News

Det er ikke altid tilbuddene er lige dækkende, som du kan høre om i indslaget her forneden:

Herhjemme kunne butikkerne bryste sig af en samlet omsætning på 1,98 milliarder kroner. Cyber Monday forventes, at omsætte for 21 milliarder kroner i USA, skriver Finans.dk

Cyber Monday i de danske webshops

Cyber Monday er dog også til stede her i Danmark, hvor flere webbutikker og online-afdelinger i dag reklamerer med rabatter på mellem 20-70 procent. 

Det er alt fra Fona.dk til Coolshop.dk og andre store webbutikker, hvor man altså også i dag kan få et godt tilbud lige inden julesalget for alvor bliver skudt i gang. 

De samme principper og tips gælder denne mandag, som vores penge-magasin, Dine Finanser, fremhæver i indslaget foroven.