iPhone 6S sætter ny rekord: Kommer nu til Danmark

Apple kan nu bryste sig af endnu en salgsrekord, som næsten er ved at være standard, når de sender nye iPhones på gaden.

Apple kan nu bryste sig af endnu en salgsrekord, som næsten er ved at være standard, når de sender nye iPhones på gaden. Telefonen har den første weekend i lande som USA, Storbritannien og ikke mindst Kina solgt over 13 millioner eksemplarer. Det er noget bedre end sidste års 10 millioner solgte iPhone 6.

Samtidig melder Apple ud, at de udvider iPhone-landene til blandt andet Danmark. Det betyder, at de danske kunder vil kunne købe en iPhone 6S eller iPhone 6S Plus fredag den 9. oktober. 

Telefonen der bryster sig af være langt bedre end forgængeren har da også en hel del fornyelser. Den er både hurtigere, der er bedre kamera (fra 8 til 12 megapixel), den har såkaldt Live Fotos, der er en form for gif og så har den 3D Touch i skærmen. 

Prisen vil blive som den nuværende iPhone 6. Det vil sige, at du kan købe en iPhone 6S fra 5.800 kroner (iPhone 6S 16 GB) og ellers bruge helt op til 8.500 kroner (iPhone 6S Plus 128 GB).

Er den noget værd? Guldagers dom
Selv købte jeg en iPhone 6S i fredags og er lige siden blevet mere og mere overbevist om, at de små features, er med til at gøre dette til den bedste S-lancering fra Apple.

Kameraet må stadig stå sin prøve, men netop hastigheden er et overraskende element. Den er meget hurtigere end den et år ældre iPhone 6 i sådan en grad, at iPhone 6 næsten virker helt forældet. Når man åbner apps og websider flyver det afsted, og det er tæt på at være en hel ny verden.

Det er ikke bare tæt på, når det kommer til 3D Touch. Det er vitterligt en hel ny brugerflade du får glæde af på iPhone 6S.

3D Touch er nem at bruge og giver merværdi til dine apps. Du kan langt hurtigere få overblik og ikke mindst åbne funktioner. Når det kan gøres uden reelt at åbne en app, så er vi kommet langt. 

Vi følger op med en endelig test op mod den danske lancering den 9. oktober.