Tech

Nu kommer Windows 10-mobilerne

I sommer lancerede Microsoft deres mest omfattende styresystem til dato. Windows 10 kom ud til både computere, laptops, tablets og mobiler. Ét system der går på tværs af platforme og enheder. 

Men Microsoft har selv holdt noget igen, når det handler om nye enheder, der er født med Windows 10. Indtil nu. For mandag aften sendte Microsoft en del invitationer ud til et New York-event, hvor de vil fremvise de nye Windows 10-enheder. Det er tirsdag den 6. oktober.

Der skulle være tale om en ny Surface Pro 4 - du kan se Surface 3 i videoen foroven. Desuden vil Microsoft nu også for første gang løfte sløret for nye Windows-mobiler som blandt andet en længe ventet Windows Lumia 950 og 950 XL.

Endnu er alt stadig på rygte-stadiet, men de nye smartphones vil køre med systemet Windows Mobile, der reelt er det samme som det til laptops. Det vil være en tyndere model, der både er hurtigere og med bedre kamera. Vi finder ud af mere den 6. oktober. 

Det er på tide, at Lumia-modellerne igen begynder at røre på sig, efter serien indtil videre kun er blevet udvidet med mindre avancerede modeller. 

Der går også snak om, at Microsoft ikke kun vil præsentere nye mobiler og en tablet. De skulle udvide deres egen vognpark med en ny Xbox-konsol, der vil være født med Windows 10. Og endelig kommer de også ud med en ny udgave af deres fitness-armbånd kaldet Microsoft Band 2. 

Vi ved alle mere om indholdet tirsdag den 6. oktober, hvor vi vil følge op med masser af video og artikler.