Syv overraskende iPhone 6S-nyheder

På trods af at de fleste nyheder allerede var kendt, så formåede Apple alligevel at overraske onsdag aften, da de blandt andet præsenterede den nye iP

På trods af at de fleste nyheder allerede var kendt, så formåede Apple alligevel at overraske onsdag aften, da de blandt andet præsenterede den nye iPhone 6S og 6S Plus.

Vi har samlet de mest interessante nyheder, der alle samlet gør iPhone 6S til en af de mest interessante ”opgraderinger” fra Apple. 

Rosa-guld til de feminine

Foto: Apple.dk
  • Hvis ikke guld var nok, så har Apple nu lige skruet lidt mere på de feminine sider. Ikke en grim ting.

Siri er altid tændt

  • Ikke noget med at først skulle trykke på hjem-knappen for at aktivere Siri. Hun er tændt fra starten af. Det eneste det kræver er nu blot at sige ”hej Siri” og så er hun i gang.

3D Touch er tæt på en revolution

Foto: Apple.dk
  • Det her er utvivlsomt iPhone 6S’ største nyhed. Det er reelt en helt ny måde at bruge sin telefon på. Ved at trykke lidt ekstra hårdt på skærmen kan du åbne ekstra funktioner op. Du kan endda åbne funktioner op i apps direkte fra hjemme-skærmen. Det vil betyde meget for måden du navigere på iPhone på. 

Apple gen-introducerer GIFs

  • Nu kan du tage billeder, som bliver små gif’er. Det er set før hos blandt andet HTC, men det er en god idé til dit nye låseskærms-billede. 

Endnu bedre kamera

  • Kameraet kan altid blive bedre – men det her ser ud til virkelig at gøre en forskel. Det dræber i den grad det traditionelle kamera. Og så kommer det med 4K-video, så du kan optage til dit nye 4K-fjernsyn. Hvis ikke du har sådan et, så bare glem den funktion. 

Hurtigere, vildere!

  • iPhone 6S har fået en ny processor, der ifølge Apple selv skulle være hele 70 procent hurtigere end iPhone 6. Imponerende bedrift, der hurtigst muligt må efterprøves. 

Hvornår kommer den?

  • Det skulle være muligt at forudbestille iPhone 6S den 12. september og så få den i hånden den 25.