Så er Apple Watch kommet til Danmark

Selvom der officielt ikke er meldt noget ud fra Apple om, hvornår deres smartwatch kommer på gaden i Danmark, så har danske selskaber nu valgt at sælg

Selvom der officielt ikke er meldt noget ud fra Apple om, hvornår deres smartwatch kommer på gaden i Danmark, så har danske selskaber nu valgt at sælge Apple Watch. Det gør danske Phonetrade og Applesolutions blandt andet. 

Ved at parallelimportere urene kan firmaer, der ikke har indgået aftaler med Apple, nemlig sælge uret uden at skulle tage hensyn til klausuler med it-giganten.

Derfor forsikrer firmaerne også, at der ikke er noget underligt ved, at da har mulighed for at sælge uret langt før de store, etablerede firmaer.

Danmark kommer sidst
Apple er notoriske for at prioritere det danske marked meget lavt. Derfor får danskerne ofte produkterne senere, end selv vores nærmeste naboer. Det er et faktum, der passer Phonetrades marketingschef, Morten Zachariasen udmærket.

- Købekraften er enorm i Danmark, og Apple sidder på en dobbelt så stor procentdel af smartphonemarkedet som Sverige. Alligevel er Danmark et af de sidste lande i Europa, når der kommer nye produkter, men det passer os fint. På den måde kan vi nemlig tilbyde vores kunder det de gerne vil have - modsat vores etablerede konkurrenter, som må vente, siger Morten Zachariasen.

Ingen af de største forhandlere af Apple-produkter har ønsket at medvirke her. TV 2 har været i kontakt med Elgiganten, som ikke ønskede at kommentere på historien. Humac har ikke svaret på vores henvendelse.

Du kan fra i dag købe Apple Watch til 5500 kroner.

Det koster urene i USA

Sport
Priserne på Apple Watch Sport starter på 2364 danske kroner for det billigste og løber op til 2697 kroner

Watch
Det 'almindelige' Apple Watch koster fra 3714 kroner til 4048 kroner. Det er størrelsen på uret, der her gør forskellen

Edition
Du skal slippe 67.660, hvis du vil erhverve dig det billigste Edition-ur. Til den pris får du uret i 18 karat guld. For 81.135 kroner kan du få modellen større.