Tech

Se Tesla forvandlet til rullende tv-studie

Hvorfor skal tv-studierne være de samme kedelige lokaler med kæmpe kameraer og store redigeringsrum, når det hele i stedet kan tages ud og placeres i en lækker Tesla Model S?

Det er, hvad TV 2 News har gjort i tv-programmet Udfordringen, der bliver sendt under hele valgkampen. Det handler om to politikere fra hver sin blok, der kører afsted i Tesla'en og diskuterer politik for rullende kameraer. 

For Tesla'en er udstyret med hele 4 GoPros, studielys, 16 4G-modems og en Macbook. Alt sammen noget, der betyder, at bilen kan sende live-tv direkte ind i stuerne. 

Trækker referencer til Tilbage til Fremtiden

I bilen kan politikerne interviewes live fra NEWS-studiet under køreturen, og hele diskussionen mellem politikerne sendes direkte på tv2.dk. På den måde er ’Udfordringen’ både et nyt og anderledes debatprogram – og en teknisk nyskabelse.

- Det nye setup i ’Udfordringen’ betyder, at seerne kommer tættere på mennesket bag politikeren, og det bidrager til en mere nær politisk debat. I ’Udfordringen’ bliver der sorteret ud i de indøvede standardsvar, som politikerne ofte giver i de velkendte studieinterviews, siger chefredaktør Mette Østergaard, TV 2 NEWS.

Vi har taget et kig på selve bilen og det rullende tv-studie, der ikke helt ubevidst trækker en del referencer til DeLorean fra Tilbage til Fremtiden.

Se det rullende studie i aktion herunder.

Astrid Krag afslører: Jeg er en have-nørd:

Johanne Schmidt-Nielsen får problemer med retningen på tur med Inger Støjberg: