Tech

Hvilke emojis er disse? TV 2-værter dumper på stribe

Der findes flere hundrede emojis derude, og de bliver brugt flittigt i beskeder, statusopdateringer, Instagram-tekster og meget mere. Men mens nogle af dem er hurtige at afkode, findes der andre, der bestemt ikke er lige så nemme. 

Vi satte os for at teste udvalgte TV 2-værter for at se, hvor gode eller dårlige de er til at afkode emojis. Både vejrvært Peter Tanev og News-makkerparet Janni Pedersen og Lasse Sjørslev blev udsat for testen. Og som man kan se er der stor forskel i viden omkring de forskellige emojis.

Foroven kan I se, hvordan Peter Tanev klarer ærterne, og blandt andet kommer ind på de åbenbart mere homoseksuelle emojis. 

Herunder kæmper Janni & Lasse om, hvem der er bedst til at forstå og forklare de forskellige emojis. Blandt andet mener Janni, at den lille glade brune emoji meget vel kunne være lækker italiensk chokoladeis.