Tech

3 danske ideer: Kickstarter vrimler med projekter

Det store hit på nettet er i øjeblikket crowdfunding, hvor brugere kan smide egne penge efter endnu ikke finanserede produkter. Kickstarter har for nylig åbnet op for de danske innovatører, der nu kan smide deres projekter på siden.

Og det har en del allerede gjort. Vi har valgt tre mindre og mere skæve projekter frem, som har noget at komme efter.

Sonus Raider

Vi er for længst blevet enige om, at du altid har din mobil på dig. Derfor er den også din oplagte nøgle til en masse ting. Blandt andet også cykellåsen. Med mobilen kan du åbne låsen op, sende en kode til venner, der vil låne din cykel og ellers holde øje med låsen på afstand.

The Bracket

Meget smalt nicheprodukt, der dog stadig kan hjælpe en del derude. Hvis du sidder med en Macbook Pro Retina-model, og har den koblet til en større skærm, så ved du også, at det kan betyde et værre ledningerod. Men denne Bracket hjælper med at holde styr på kablerne for dig.

Bake On

Opskrifter kan til tider være svære at håndtere og overskue, men disse smarte viskestykker påtrykt opskrifter kan være den nemme løsning. De sætter det hele visuelt op, så du nemt kan følge opskriften punkt til punkt.