Tech

Politiet lader unge bruge politibil som vandrutsjebane

Sol, sommer og glade mennesker er en god cocktail på Facebook. Og specielt én video får de fleste til at trække på smilebåndet. Den er lagt på af Facebook-brugeren Eduardo Flyaway, der er en herboende udenlandsk mand, som har filmet et noget anderledes og mere friskt politiarbejde: At gøre unge mennesker glade.

Noget uformelt lader politiet nemlig de unge badegæster bruge politibilen som vandrutsjebane. De har kørt den helt tæt på kanten ved vandet på Amager Strand og lader de unge kure ned ad køleren og ned i vandet.

Som Eduardo Flyaway skriver til videoen:

- Police in Denmark! The Police park the car very close to the water just for the kids could slide! I love it.

Og det er der tilsyneladende mange der gør. Videoen har indtil videre fået over 1.100 likes og næsten 1.500 delinger, og der er helt sikkert flere i vente.

Hos Københavns Politi er man ikke selv helt sikre på hvem de pågældende betjente er, men der er kun ros til overs for overskudet hos betjentene. Og så længe det ikke går ud over det reele politiarbejde, mener man ikke, at der er noget problem. Tværtimod, oplyser Københavns Politi til tv2.dk.