Nu vil Apple helt ind i dit hjem

Foto: Apple vil gøre som Google og deres opkøb af Nest

I næste uge begynder Apples årlige udviklerkonference WWDC, der blandt andet vil handle om nyt styresystem til både iPhone/iPad og til Mac. Men Financial Times skriver, at Apple også vil fremvise et nyt system, der lader brugerne styre alt lige fra lys, køkkenudstyr og sikkerhedssystemer fra deres iPhones.

Umiddelbart er det i dag allerede muligt, men det er igennem tredjeparts-selskaber, der har fået øjne op for apps og hvilke muligheder de giver. Blandt andet Dongs Varmestyring, Philips Hue og meget mere.

Men nu vil Apple også selv fokuserer på det, og det er ikke så underligt. Specielt ikke efter Google er gået ind på det marked med opkøbet af Nest og deres intelligente termostater og røgalarmer, og hele termen Internet of Things, som dette er, menes at skulle genere milliarder af dollar.

Ifølge Financial Times rapport, skulle flere forskellige producenter være klar med udstyr, der kan samarbejde med Apples nye hjemme-system, men hvilke det præcis er, ved vi ikke endnu. Ligeledes vil Apple ikke kommentere på de nye informationer, men hvis der er noget i det, så ved vi besked mandag aften, hvor Tim Cook og resten af Apple åbner op for WWDC 2014 fra San Francisco. Vi dækker det live her på Beep.

Kilde: Financial Times