Tech

Dette kunne Apple lære af på iPhone

Der er den rene iOS-oplevelse, som Apple leverer direkte fra iPhone-kassen, og så er der den anderledes som et jailbreak blandt andet kan give. Selv om jailbreaks ikke er noget Apple på nogen måde lægger op til, så kommer der ofte apps og muligheder ovre fra den uofficielle lejr, som Apple godt måtte tage til sig.

Som blandt andet Activeboard, der er et tweak af den oprindelige iOS-oplevelse. Med den installeret får man nogle nye features, som virker overraskende gennemtænkt. Som når der er en ny notifikation på din app, så dukker der ikke et rødt ikon op i højre hjørne. I stedet pulserer app'en, så du ved den er aktiv.

Du kan ligeledes hurtigt se hvilke apps, der egentlig er tændt og som kører i baggrunden direkte fra hjemmeskærmen. Du behøver ikke åbne multitasking-menuen med to tryk på hjemmeknappen.

Activeboard kan fås gennem Cydia for ca. 12 kroner, hvis altså du har valgt at jailbreake telefonen. Når du gør det kan du dog ikke længere regne med at få support fra Apple, hvis du pludselig skulle få behov for det.

Kilde: 9to5mac.com