Tech

TV: App gør Rejsekortet bedre

Som pendler og Rejsekort-ejer kan det være et generende problem, at man ikke kan tjekke sin saldo eller holde styr på om man nu også havde husket at checke ind på turen. Sådanne informationer har man normalt ikke adgang til på Rejsekortet, når man står på toget.

Men den gratis Android-app Rejsekort Scanner sørger for at gøre det for dig. Vi tog en snak med udvikleren bag, Casper Bang, der som pendler selv var blevet irriteret over manglen på informationer, og tog sagen i egen hånd.

Men mens Rejsekort Scanner er helt legitim og ikke kan udnytte eventuelle huller, så viser Caspers app og arbejde, at Rejsekort stadig har et massivt sikkerhedshul, der nemt kan udnyttes af snedige programmører.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen vil ikke give en officiel undskyldning for slavefortiden under sit besøg i forbindelse med 100-året for afgivelsen af De Vestindiske Øer. Video: Mikkel Secher

Disse mobiler fungerer med Rejsekort Scanner:

 • Google Nexus S
 • Google Nexus 7 (2012)
 • Samsung Galaxy SII
 • Samsung Galaxy SIII/S3/SG3
 • Samsung Galaxy Note
 • Samsung Galaxy Note 2
 • HTC One
 • HTC One X
 • HTC One X+
 • HTC One XL
 • HTC Evo 4G
 • Motorola Droid Incredible 4G
 • Motorola Droid Razr
 • Motorola Moto X
 • Sony Xperia
 • Acer Liquid E1/Express/Glow
 • Asus Padfone 2

Læs mere på Caspers egen blog her.