Tech

Sådan fungerer nettets valuta, Bitcoin

De seneste uger er der skrevet utrolig meget om nettets egen valuta kaldet Bitcoin, som i onsdags steg til en kurs på svimlende 1.000 dollar stykket. En kurs der blandt andet betød, at britiske James Howells havde mistet 7,5 millioner dollar, da han kom til at smide 7.500 bitcoins ud.

Men hvad er det poppede Bitcoins for noget? Hvordan handler man med det og hvordan bruger man Bitcoins? Det har den officielle Bitcoin-børs Mt. Gox lavet en meget enkel og virtuel guide til. Med guiden kan man nemt få overblikket over hvad det er nettet sådan summer over.

Her kan du et overblik over hvad man reelt skal bruge Bitcoin til, hvordan det virker og ikke mindst hvordan man kommer i gang med de virtuelle penge på nettet.

Guiden sætter punkter op, hvor man kan lære om de såkaldte 'Wallets', der er virtuelle måder at holde på sine penge. Der er også links til eksempelvis siden LocalBitcoins.com, hvor man kan købe og sælge mønterne.

Så inden du stiller dig ved kaffemaskinen eller smutter til frokost på arbejdet, så kan du læse guiden her, der kan give dig det fornødne overblik og dermed er du med i samtalen igen.