Tech

Derfor danser TV 2-bosserne

Har du undret dig over en video, der er dukket op i dit newsfeed på Facebook her til morgen, hvor TV 2s direktør Merete Eldrup og resten af direktionen viser en noget anden side end man er vant til, så er der en meget enkel forklaring.

På baggrund af Daft Punks store sommerhit, Get Lucky danser, synger og svinger TV 2-bosserne (administrerende direktør Merete Eldrup, nyhedsdirektør Michael Dyrby, kommerciel direktør Flemming Rasmussen, programdirektør Anne Engdal Stig Christensen og finansdirektør Peter Normann), rapperen Clemens, flere kendte nyhedsværtinder fra TV 2 og ikke mindst et overraskende gensyn med Morten Stig Christensen og Jes Dorph Petersen sig igennem den næsten 4 minutter lange video.

Videoen florerer i øjeblikket på flere sociale medier og er blevet lavet i forbindelse med et internt TV 2–arrangement tidligere på måneden, hvor TV 2 fejrede sin 25 års fødselsdag for medarbejderne.

Du kan se den her.