Den populære Nexus 7 nu i Danmark

Gider du ikke iPad Mini eller er du blevet træt af den et år gamle Nexus 7, så kan du glæde dig til den 4. oktober, hvor du kan købe den opdaterede Nexus 7, der både er tyndere, hurtigere og flottere end den gamle tablet.

Med markedets skarpeste skærm på 7-tommer (1920 x 1200 pixels opløsning) og et batteri på 10 timers brug, har Google fat i den lange ende med deres tablet fra Asus, Nexus 7.

Mens amerikanerne kunne gøre brug af Nexus 7 allerede i sommer er det nu vores tur til at hoppe med på bølgen. Den kan allerede forudbestilles hos landets større forhandlere og kommer ud i butikkerne den 4. oktober.

Priserne:

  • 16GB med wifi til 1.999 kroner
  • 32GB med wifi til 2.299 kroner
  • 32GB med wifi og LTE kommer senere på året og har endnu ikke en pris

Tableten har fået gode ord med på vejen af de amerikanske anmeldere, der nævner skærmen, størrelsen og vægten som gode købs-argumenter. Både The Verge og Engadget roser den for at være hurtig og med en god ydelse, men begge fremhæver de at den mangler konkrete tablet-apps og rammen er noget for stor på Nexus 7.

Skal du have den?