Tech

Muligt billedlæk: Billig plastik-iPhone i mange farver

Endnu er det dog stadig ved snakken, men flere og flere sandsynlige billeder fra produktionen er dukket op på nettet. Senest det ovenstående, der viser de mange farver, der giver den ellers konservative sort/hvide-telefon lidt liv, hvis man skal finde noget pænt at sige om farvedesignet.

Billederne er de seneste i rækken fra en produktion, der tydeligvis ikke følger Apples ellers så skrappe sikkerhedskrav, hvis man skal tro ægtheden af billederne og ikke mindst af telefonen.

Der har længe været snak om at Apple ville lancere den billigere iPhone på markedet for at kunne konkurrere på lige fod med Samsung. Og Macrumour satte designeren Federico Ciccarese på sagen, der har kreeret en del ganske flotte billeder af modellerne.

Om det lige er sådan de kommer til at se ud, er endnu komplet uvist, men hvis vi skal tro analytikere, så vil der komme endnu et Apple-event i september, hvor en ny iPhone vil se dagens lys - og måske også her - se den billigere iPhone, der nu længe har været på rygtebordet.