Tech

LOVEFILM lukker og slukker i Danmark

- Vi på LOVEFILM har den kedelige nyhed, at LOVEFILM Danmarks tjeneste lukker i løbet af sommeren.

Sådan skriver LOVEFILM, der ejes af Amazon, i en mail til deres danske kunder. Hvis du har et abonnement hos LOVEFILM betyder det, at det bliver lukket ned 10. juli, hvorefter du har 30 dage til at sende eventuelle film retur. Websiden lukkes helt ned 10. august, mens selve adgangen til streamingdelen bliver spærret 10. juli.

LOVEFILM oplyser endvidere, at hvis du er blevet kunde via en kampagne, gavekort eller et særligt tilbud, som endnu ikke er afsluttet, vil du i løbet af få dage modtage en mail med et tilbud i samarbejde med konkurrenten Viasats streamingtjeneste Viaplay. Alle eksisterende LOVEFILM-kunder bliver tilbudt en kode, som giver adgang til tre måneders gratis streaming via Viaplay.dk.

Også i vores nabolande Sverige og Norge lukker LOVEFILM ned i løbet af sommeren. Mailen indeholder ikke oplysninger om, hvorfor tjenesten lukker, men meget tyder på, at den ikke har kunnet klare presset fra den skærpede konkurrence på streamingmarkedet i hele Norden.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra LOVEFILM Danmark om nedlukningen, men de skriver på deres webside, at de ikke har mulighed for at kommentere eller uddybe baggrunden for afgørelsen om nedlæggelsen, fordi de er et børsnoteret selskab.

Er du ked af, at LOVEFILM ikke længere vil være at finde på det danske marked?