Tech

Endelig kommer det smarte armbånd til Danmark

Jawbone Up giver brugerne mulighed for at holde på styr på deres søvn, bevægelser, hvad de spiser og deres humør. Selve armbåndet er forbundet til mobilen og en app, hvor alle disse informationer kan være med til at skabe sig en sundere livsstil. Det er i hvert fald tanken bag.

Indtil for nylig var Jawbone Up kun tilgængelig i USA og til iOS, men nu udvider Jawbone deres sigte, så både Android-brugerne kan være med og Jawbone Up nu også kan købes uden for den amerikanske grænse.

- Vi er glade for at kunne udvide Ups fællesskab ved at indføre støtte til Android, 11 nye sprog til iOS, og udvide til 25 yderligere lande rundt om i verden, fortæller Travis Bogard, Jawbones produktchef i en pressemeddelelse.

Jawbone Up koster 125 dollar i USA (720 kroner).