Følg nytåret verden rundt

Det er årets sidste dag, og verden over bliver årsskiftet fejret med maner. Hvis du ikke har de helt store planer for i dag, eller du kunne trænge til en lille pause fra festlighederne, så kan du følge med i, hvordan man fejrer nytåret over hele verden, og det kan du gøre lige fra klokken 14 i eftermiddag til i morgen tidlig.

Vi har samlet en række webcams fra årets store nytårsfester, og vi starter i Australien. Klik på overskrifterne for at se nytårsshowet.

Tiderne er i dansk tid.

Klokken 14 dansk tid - Sydney, Australien

Vanen tro vil du kunne se et enormt fyrværkerishow over Sydneys to mest kendte vartegn, Sydney Harbour Bridge og den dansk-tegnede operabygning.

Klokken 16 dansk tid - Tokyo, Japan

Tokyos futuristiske skyline danner baggrund for dette webcam. Nærmere bestemt er det den bydel, der hedder Chuo City, som er centrum for politik, forretning, popkultur og medier.

Klokken 18 dansk tid - Bangkok, Thailand

Thailand er et af danskernes yndlingsrejsemål, og hvis du overvejer at holde nytår i landet til næste år, så kan du her få en forsmag, hvordan det bliver fejret thai-style.

Klokken 22 dansk tid - Moskva, Rusland

Russerne fejrer som de fleste andre nytår med maner, og her kan du tage et kig på en ældre del af byen.

Klokken 24 dansk tid - Paris, Frankrig og Budapest, Ungarn

Fra Budapest får du en smuk udsigt over Donau-floden med slottet og paladset i baggrunden, mens nytåret i Paris naturligvis skal ses ved Eiffeltårnet.

Klokken 01 dansk tid - London, Storbritannien

London er uden tvivl et af de mest cool byer i verden. Webcammet her er placeret med udsigt til verdens nok mest berømte fodgængerfelt.

Klokken 06 dansk tid - New York, USA

Times Square i New York er mere eller mindre symbolet på fejringen af nytåret. Godt nok siger folk, der har prøvet at være der, at det er en noget opreklameret affære, for man må hverken drikke eller ryge der, der er alt for mange mennesker, og der er vanvittigt koldt - men det er nu fedt at se på, når folk tæller ned til nytåret i byen, der aldrig sover.

Klokken 09 dansk tid - Las Vegas, USA

Amerikanerne selv valfarter til Las Vegas for at fejre nytår, så derfor skal syndens by naturligvis også med. Du kan i øvrigt forvente at se meget mere til Las Vegas her på siden i januar, for vi kommer til at dække den store CES-messe.

Klokken 12.00 dansk tid - Hawaii, USA

Hvad enten du stadig er oppe, eller du lige er stået op, så trænger du helt sikkert til at slappe af med et smukt landskab, og det får du med dette livecam fra Poipu Beach på Kauai i Hawaii.

Vi her på redaktionen vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår, og vi håber, at vi får set meget mere til jer i det nye år. Pas godt på jer selv og hinanden i aften - vi ses i 2013!