Tech

Orker på Segways og babyer med iPads

Om en lille måned er Bella Center i København omdannet til Danmarks elektronik- og gadget-knudepunkt, hvor vi vil præsentere det meste af branchen for dig i form af nye tablets, fede fladskærme, populære tjenester og helt nyt grej, som du ikke kan opleve andre steder. 

Det er en messe for alle, og vores nye reklamespot, der kører over skærmen på alle TV2s kanaler fra næste uge henvender sig da også både til små babyer, vilde orker på segways og selvfølgelig dig, der bare gerne vil vide hvad der sker lige nu og hvad der er på trapperne af ny teknologi og elektronik.

http://youtu.be/-rCCtpP2utU

Beep 2012 er i Bella Center fra den 16. til 18. november og du kan købe billetter til messen lige her. Desuden kan du holde dig opdateret her på Beep, hvor vi vil løfte sløret for det endelige program meget snart, og vi arbejder på et overblik, så du kan se hvad der præcis vil ske hen over weekenden. 

Du kan også holde dig direkte opdateret på vores Facebook-gruppe her.