Tech

Dansk app går fra verdens værste til verdens bedste

Det var det anerkendte og uafhængige analyseinstitut AV-test.org, som i en rapport den 6. marts i år havde testet hele 41 forskellige antivirus apps til Android.

Og her endte den dansk-udviklede MYAndroid Protection helt nederst. Resultatet kom bag på selskabet, som tog kontakt til AV-Test.org, og det viste sig at der var begået et antal procedurefejl i testen, så de indvilligede i at lave en ny test.

Og anden gang endte app’en helt i top med en virus-detection på hele 99,1 procent, hvilket betyder, at den fanger de fleste vira på mobilen. Det nye resultat glæder selvfølgelig ledelsen hos MYAndroid Protection.

- Det har været en underlig uge. Vi var overbeviste om, at vi havde et af de bedste produkter på markedet, og det var derfor gruopvækkende at erfare, at verdens vigtigste antivirus testfirma, AV-Test.org, gav os en sidsteplads i deres test. Men historien viser, hvor vigtigt, det er at holde på sit standpunkt, hvis man mener, man har en god sag, fortæller Janus R. Nielsen, der er medstifter af MYMobileSecurity

Du kan læse hele AV-Test.orgs test af 41 forskellige antivirus-apps til Android her, hvor de bedste ud over den danske app er Avast, Dr. Web, F-Secure, Ikarus, Kaspersky, Lookout, McAfee, NQMobile og Zoner. Konklusionen i testen er, at hvis du har én af disse apps på din telefon, så skulle du være sikret mod vira på mobilen. 

Vi har tidligere testet MYAndroid Protection og andre mobile antivirus og sikkerhedsprogrammer, som du kan læse mere om her