Tech

Nu kan du se TV 2 overalt med Stofa

Sidste år lancerede Stofa WebTV To Go, hvor man kan se visse tv-kanaler på sin computer eller tablet overalt i Danmark. I første omgang gjaldt det kun DR, Kanal 9 og DK4, men nu er alle TV 2's kanaler også kommet med i aftalen.

TV 2 er altså den eneste af de store, kommercielle kanaler, der er gået ind i samarbejdet. Det er noget af et spring for kanalen, da det endnu ikke er muligt at måle seertal på de mobile enheder, hvilket betyder, at det kan gå ud over reklameindtægterne, hvis folk tager det til sig i stor stil.

Alligevel bakker kanalen op om idéen, der blandt andet betyder, at man vil kunne gå 48 timer tilbage og se programmer, der allerede har kørt. Desuden vil man få fri adgang til at se cirka 200 film på TV 2 FILM.

Stigende interesse for området

”Som Danmarks største tv-kanal er det vores ønske at være med i udviklingen af nye muligheder for at anvende TV 2-kanalernes indhold på nye medier. Vi oplever en stigende interesse for dette område, og gennem et tæt samarbejde med Stofa vil vi være med til at udvikle den nye teknologi med hensyn til prissætning og dataindsamling. Her er tale om attraktive TV 2-produkter og programmer, som repræsenterer en værdi, der skal betales for,” siger kommerciel direktør på TV 2, Flemming Rasmussen.

Ifølge TV2 er idéen, at folk skal kunne se tv når som helst, hvor som helst og på hvad som helst. Blandt andet regner kanalen med, at årets store sportbegivenheder som Tour de France, EM i fodbold og OL vil være et stort hit på WebTV To Go.

Foreløbig løber aftalen over to år, hvor TV 2-kanalerne vil være gratis resten af 2012, mens man i 2013 skal betale for at få adgang til dem.