Efterlyst 12-årig pige hjemme i god behold

Efterlyst 12-årig pige gik fredag aften fra sit hjem i Store Heddinge. Lørdag aften er hun vendt hjem.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyste lørdag aften en 12-årig pige, der natten til lørdag gik fra familiens hjem i Store Heddinge på Stevns.

Lørdag aften klokken 23.33 kan politikredsen skrive på Twitter, at pigen selv er vendt hjem til familien.

Inden pigen vendte hjem, var der ikke mistanke om, at der var sket en forbrydelse.

- Vi har ikke på nuværende tidspunkt grund til at tro, at der er sket en forbrydelse, men vi vil gerne have hende hurtigt hjem til familien igen, siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist i den pressemeddelelse, hvor pigen blev efterlyst.

Pigen gik fra hjemmet i Store Heddinge i tiden fra klokken 21.30 fredag aften og frem til klokken 2 natten til lørdag.

Hun forlod hjemmet efter en uoverensstemmelse med sine forældre, fortalte vagtchef Mikael Rahn, mens hun stadig var efterlyst.

Pigen efterlod sin mobiltelefon hjemme, hvilket bekymrede politiet.

- 12-årige piger er normalt rimeligt godt forbundet med deres mobiltelefoner, og den har hun så ikke fået med her, sagde vagtchefen.

Han fortalte, at forældrene til den 12-årige pige kontaktede politiet natten til lørdag omkring klokken 02.20, da de havde været ude at lede efter pigen og ikke kunne finde hende.

Politiet var, mens pigen var væk, i kontakt med venner, familie og bekendte i håb om at finde ud af, hvor hun befandt sig.

Der blev også ledt efter pigen i området omkring Store Heddinge med hunde, droner og helikopter.

I det opslag, hvor politiet oplyser, at pigen er vendt hjem igen, takker det for de oplysninger, det har fået fra borgerne i forbindelse med efterlysningen.