Samfund

Snefald giver uheld i morgentrafikken

De fleste snebyger forventes at ramme Nordjylland, Østjylland, Sjælland samt Lolland, Falster og Møn.

Mandag morgen er flere danskere vågnet op til snevejr.

Det er primært i Midtsjælland, at sneen har lagt sig. Og det har betydet flere uheld i morgentrafikken.

Især E20 Vestmotorvejen er blevet ramt af uheld.

Det ene uheld er sket ved Tjæreborg i østgående retning. Et spor på motorvejen blev efterfølgende spærret, hvilket gav risiko for opbremsninger og kø.

Det er også sket et uheld på E20 Vestmotorvejen mellem Sorø og Slagelse Ø i vestgående retning. Det skriver Vejdirektoratet.

Vestmotorvejen i retning mod Fyn er ligeledes ramt af uheld lige efter frakørsel 37 Sorø, skriver P4 Trafik.

På Holbækmotorvejen er der sket et trafikuheld. Uheldet skete ved frakørsel 15 Gevninge. Her holdt en bil på tværs i frakørslen, skriver P4 Trafik.

Lastbil væltet

Ifølge Ekstra Bladet er der desuden væltet en lastbil i Kirke Eskilstrup.

- Det er en lastbil, der er væltet, og der er ikke sket nogen personskade. Der skal være helt lukket derude, så vi opfordrer selvfølgelig til, at man finder en alternativ rute, og så opfordrer vi selvfølgelig til, at man kører efter forholdene, siger vagtchefen for Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

På Storebæltsbroen bliver der mandag morgen kørt med saltspredere, hvilket betyder, at det ikke er muligt at overhale. Derfor skal man forvente kø på stræknignen, oplyser Sund og Bælt på Twitter.

Der er udsigt til spredte snebyger det meste af morgenen og formiddagen. De fleste snebyger forventes at ramme Nordjylland, Østjylland, Sjælland samt Lolland, Falster og Møn. Det skriver TV 2 Vejret.