Knæk Cancer

Konkurrencebetingelser: Vind årets Knæk Cancer t-shirt

Betingelser for deltagelse i konkurrencen på Knæk Cancers Facebook- og Instagramsider, hvor du kan vinde en Knæk Cancer t-shirt.

I perioden den 10/10/2022 – 14/10/2022 kl. 12.00 afholdes der en konkurrence om i alt 10 Knæk Cancer t-shirts.

Konkurrencen annonceres i et Facebookpost og et Instagrampost, hvor deltagelse i konkurrencen finder sted i kommentartrådene hertil.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du fortælle i en kommentar, om du ønsker at vinde herre- eller damemodellen.

Præmie

Der trækkes lod blandt de kommentarer, der imødekommer 'sådan deltager du'-præmissen. Vinderne får hver én Knæk Cancer t-shirt der har en værdi á 249 kroner.

Præmierne kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.

Da der kun findes et begrænset antal præmier, kan der ikke garanteres bestemte størrelser. Derfor gælder princippet om først-til-mølle i fordelingen af t-shirt-størrelser.

Sådan kontaktes vinderen

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at TV 2 offentliggør og "tagger" dit navn samt kontakter dig privat fra Knæk Cancers Facebookside og Instagramside.

Vinderne bliver tagget i en kommentar, hvor de vil blive bedt om at sende adresseoplysninger og hvilke t-shirt-størrelse, der ønskes. Her gælder først-til-mølle-princippet i fordelingen af t-shirts, da vi har et begrænset antal størrelser til rådighed.

Hvis en vinder ikke sender TV 2 adresseoplysninger og ønske om t-shirt-størrelse inden for 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder.

Betingelser for deltagelse i konkurrencen:

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på Knæk Cancers Facebookside er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Læs mere om hvordan TV 2 behandler dine oplysninger i forbindelse med konkurrencen i vores privatlivspolitik: https://tv2.kundeservice.tv2.dk/hc/da/articles/360007536114-Privatlivspolitik-for-deltagelse-i-konkurrencer

Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S og Kræftens Bekæmpelse må ikke deltage i konkurrencen.

Man skal mindst være 13 år for at kunne deltage i konkurrencen.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.