Samfund

Ed Sheeran-koncert afbrudt af voldsomt uvejr - flere gik hjem

Ed Sheeran måtte kortvarigt se sig slået af det danske sommervejr. - Vejret er ingen herre over, siger arrangører.

Verdensstjernen Ed Sheeran måtte torsdag aften afbryde sin koncert i Øresundsparken i København og forlade scenen på grund af uvejr.

Men efter en kort afbrydelse på omkring 20-25 minutter, hvor regnen væltede ned over koncertpladsen og ikke mindst de tusindvis af fremmødte koncertgæster, gik den populære musiker på scenen igen.

Flere koncertgæster fortæller til TV 2, at selvom en del forlod koncerten for at søge ly for regnen, var humøret fortsat højt blandt de sjaskvåde gæster, der valgte at holde ud.

Midt i regnen havde de endda overskud til at lave en fælles "bølge," fortæller en af gæsterne til TV 2.

Jokede med publikum

Det var anden gang, at koncerten, der var under åben himmel, blev standset på grund af det dårlige vejr, der har hængt over København.

Tidligere på aftenen måtte også opvarmningskunstneren, Maisie Peters, forlade scenen.

- Hvis nogen føler sig utrygge, kan i roligt henvende jer til personalet, men vi gør det for jer og Maisie Peters' skyld, lød det fra koncertens arrangører, da opvarmningskoncerten blev standset, fordi uvejret var på vej ind over Øresundsparken.

I en rum tid blev koncertgængerne efterladt ventende - usikre på, om Ed Sheeran ville spille sin koncert som planlagt.

Scenen er glat, så på et tidspunkt falder jeg

Ed Sheeran

Klokken 20.15 stod han der dog. Ed Sheeran gik på scenen til det aftalte tidspunkt - og havde endda overskud til at joke med det forventningsfulde publikum.

- Det er altid sjovt at spille i regn. Jeg bliver våd med jer, sagde han og fortsatte:

- Scenen er glat, så på et tidspunkt falder jeg. I så fald, så vær sød ved mig på sociale medier, så hvis I filmer mig falde, så hold det for jer selv.

Men tæt på klokken 21.00 måtte han se sig slået af det danske sommervejr. Indtil det igen klarede op altså.

Det glæder arrangørerne af Ed Sheerans koncerter i Øresundsparken, Smash!bang!pow!, at det alligevel lykkedes at afholde koncerten.

- Vi er glade for, at koncerten er i gang igen, og at stemningen ifølge 'manden på scenen' er helt perfekt. Vejret er ingen herre over, men vores gæster har været tålmodige og rolige under den lille pause, skriver arrangørerne i en SMS til TV 2.

- Det virker som om, at alle, inklusiv Ed Sheeran, har en fantastisk aften i Øresundsparken, og det er vi enormt glade for.