Samfund

Bus med 36 passagerer i uheld

Ingen er kommet til skade ved selve uheldet, men passagerne var spærret inde i halvanden time.

En turistbus med 36 passagerer er kørt i grøften ved Veflinge på Fyn.

Det oplyser Fyns Politi til TV 2.

Uheldet skete på Rugårdsvej små 20 kilometer vest for centrum af Odense.

- Vi ved ikke endnu, hvorfor den er kørt i grøften, men det håber vi at få klarhed over senere, siger vagtchef Sten Nyland til TV 2.

Ingen er kommet til skade ved selve uheldet, men dørene kan ikke åbnes. Passagerne kan derfor ikke komme ud, forklarer han.

Ifølge vagtchefen kørte bussen med et rejseselskab af ældre mennesker. Politiet har rekvireret en kranvogn for at få dem ud.

Passagerer ved godt mod

TV 2 har været i kontakt med Sørens Rejser, som ejer bussen, og ifølge ansat Rene Troels er både chauffør og passagerer ved godt mod.

- Det er en smal vej, og bussen er skredet ud i den bløde rabat. Men det hele er foregået meget udramatisk, understreger han.

Men selvom ingen kom noget til, var det stadig en ubehagelig oplevelse, fortæller Hans Jørgen Larsen, som var ombord på bussen, til TV 2/Fyn.

En turistbus med 36 passagerer er kørt i grøften ved Veflinge på Fyn.

De 36 passagerer fra Ældresagen Ikast-Bording var på vej til kaffe og kage i Bogense efter et besøg på Ditlevsdal Bison Farm i Morud.

Efter at have ventet cirka halvanden time i bussen blev de hentet ud ad vinduet ved chaufførens plads. Herefter er det meningen, at en anden bus vil fragte dem videre, fortæller Rene Troels fra Sørens Rejser.

Og en anden passager Ejgil Pedersen satser på, at destinationen stadig hedder Bogense trods uheldet.

- Det er godt nok træls, men det er det, der kan ske. Jeg håber, at vi stadig kan få kaffe og kage. Det har vi jo betalt for, siger han til TV 2/Fyn.