Ukrainere kan ikke få slægtninge i Rusland til at tro på krigen
Oleksandra har forsøgt at fortælle sine forældre om krigen i Ukraine, men hendes mor vil ikke tro hende.
Ukrainere med slægtninge i Rusland oplever, at nære familiemedlemmer på den anden side af grænsen ikke tror på deres beretninger om krigen i Ukraine.
25-årige Oleksandra fortæller i Kharkiv til den britiske tv-station BBC, at hendes egen mor i Moskva ikke tror på, at russiske styrker bomber og bevidst dræber civile.
Oleksandra har forsøgt at fortælle om krigen i Ukraines næststørste by ved at sende billeder og videoer hjem til sine forældre i den russiske hovedstad.
Men forældrene afviser, at der kan være tale om bevidste krigshandlinger fra russisk side.
- Selvom de bekymrer sig for mig, siger de stadig, at det nok kun sker ved en fejl, at den russiske hær aldrig vil skyde på civile, og at det er ukrainere, der har dræbt deres eget folk, siger den 25-årige kvinde til BBC.
Fuldstændigt overbevist
Oleksandra siger, at hendes mor er "fuldstændigt overbevist" om, hvad hun får at vide i de russiske statsmedier.
- Det skræmmer mig virkelig, når min mor gentager præcis, hvad der bliver sagt på russisk tv. De hjernevasker folk. Og folk tror på det, siger Oleksandra til BBC.
Oleksandra er ikke den eneste i Ukraine med russiske familiemedlemmer, som BBC har talt med.
Også Mykhailo, der er flygtet fra Ukraine til Ungarn, fortæller, at hans far i Rusland ikke tror på, at der er en russisk invasion i gang i Ukraine.
Risiko for 15 års fængsel
Heller ikke den ukrainske korrespondent Anastasiya, der har boet i Kyiv i ti år, har kunnet overbevise sin mor om, at russiske styrker allerede springer bomber i hovedstaden.
Siden begyndelsen af krigen i Ukraine er Rusland blevet mere og mere undertrykkende over for medierne.
Fredag blev der vedtaget en ny russisk lov, der betyder, at enhver, der indberetter oplysninger om krigen, som Rusland anser for at være falske, risikerer op til 15 års fængsel.
Facebook og Twitter er lukket ned i landet, og flere internationale medier har hentet deres journalister og fotografer hjem.
Selv russiske oppositionsmedier, såsom det prisvindende Novaja Gazeta, er blevet tvunget til at slette dele af deres dækning om krigen i Ukraine efter at have fået forbud mod at beskrive den med ord som krig, angreb eller invasion.
Kun officiel information fra regeringskilder er tilladt.