Coronavirus

Er der restriktioner du kommer til at savne?

Fra februar er næsten alle restriktioner fortid, men det er ikke alle danskere, som jubler over færre restriktioner. Kommer du til at savne nogen?

Når vi på tirsdag træder ind i februar, bliver det også den første måned længe med så godt som ingen restriktioner.

For fra 1. februar kan danskerne danse tæt til langt ud på natten på natklubberne, synge med på musikken på spillestederne og lade mundbindet blive derhjemme.

Det bliver mødt med begejstring af mange, men der er også danskere, som ikke jubler ved udsigten til, at restriktionerne forsvinder.

TV 2 har tidligere fortalt om udsatte personer, som endnu ikke føler sig trygge i et genåbnet samfund, hvor smitten banker igennem.

Måske var du egentlig glad for, at der slet ikke var mulighed for at være i byen til langt ud på natten hver weekend? Måske var hjemmearbejde lige noget for dig, eller måske var du glad for et forsamlingsloft?

TV 2 vil gerne høre fra dig, hvilke restriktioner du kommer til at savne, og hvilke du glædeligt siger farvel til. Det kan du stemme på herunder.

Stem op, hvis du kommer til at savne restriktionen, og stem ned, hvis du håber aldrig at se restriktionen igen.

Restriktionerne forsvinder

Hvilke restriktioner kommer du til at savne?

    Hvad har pandemien kostet dig?

    På TV 2 ønsker vi at sætte fokus på, hvad pandemien har haft af konsekvenser for danskerne. Hvad har pandemien kostet dig? Send os din historie til 1234@tv2.dk.

    Skriv pandemi i emnefeltet. Længden er underordnet – du kan sende os én linje eller en mere udfoldet fortælling.  Vi forbeholder os rettighederne til at bringe din historie på TV 2s platforme.