Samfund

Kvinde fundet omkommet i lejlighed efter brand

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi oplyser, at en kvinde er omkommet i en røgfyldt bolig i Dalby øst for Haslev.

En kvinde er omkommet i sin bolig på Lindhardsvej i Dalby, der ligger øst for Haslev.

Det er tilsyneladende sket efter en brand, oplyser vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Michael Skræddergaard til TV 2.

Det var ansatte i hjemmeplejen, som anmeldte dødsfaldet efter at have låst sig ind i boligen til synet af en røgfyldt lejlighed.

- Vi får anmeldelsen klokken 8.40. Hjemmeplejen låser sig ind på kvindens adresse, da de skulle ud at tilse hende. De konstaterer, at der er en hel del røg i lejligheden, og at hun er afgået ved døden, siger Michael Skræddergaard til TV 2.

Politi regner med flere oplysninger i morgen

Der var ikke tidligere meldinger om røgudvikling uden for boligen på Lindhardsvej, fortæller Michael Skræddergaard, og den præcise dødsårsag er endnu uvis.

Der er ligeledes endnu ingen forlydender om, hvad der har forårsaget branden.

- Vi skal have nogle teknikere på, som skal undersøge det derude, og så skal der afholdes retslægeligt ligsyn for at konstatere, hvordan det hele hænger sammen, siger Michael Skræddergaard.

Han oplyser, at de pårørende er underrettet, og understreger, at politiet formentlig ikke bliver klogere på omstændighederne før i morgen. Ligsynet bliver formentlig først i næste uge, oplyser Michael Skræddergaard.