EM fodbold

Se kortet: Her kan du se semifinalen på storskærm

Omkring 600 steder landet over tager de store skærme i brug og viser onsdagens semifinalebrag mod England.

Danmark er mod alle odds endt i EM-semifinalen. Men kampen spilles i restriktionsramte London, og det er så godt som umuligt for almindelige danske fans at få plads på Wembley Stadium.

Samtidig kan det være svært at finde rundt i, hvor EM-braget bliver vist på storskærm herhjemme.

Panikken begynder derfor måske så småt at indfinde sig hos EM-glade danskere: Hvor skal kampen ses?

Storskærme rundt i landet

Nordic Entertainment Group (NENT) har de eksklusive rettigheder til offentlig visning af EM-kampene, og deres presseafdeling oplyser til TV 2, at ansøgningerne om at vise kampen bliver ved med at strømme ind.

Tirsdag eftermiddag er meldingen, at omkring 600 steder landet over afholder storskærmsarrangement under onsdagens semifinale.

TV 2 giver her et overblik over nogle af de største steder, der viser kampen mod England.

I kortet kan du føre musen hen over en prik for at få information. Hvis der er flere arrangementer, skal du bruge zoom-funktionen.

Rift om skærmene

Det er muligt, at nogle af de ovenstående arrangement er blevet udsolgt. Danskernes higen efter storskærmsarrangementer er nemlig stor, og det har udlejere af de populære skærme også mærket.

Flere udlejere har haft særdeles svært ved at kunne komme de mange interesserede i møde.

- Vi er blæst helt bagover. Hver gang Danmark har vundet en kamp, har vi fået cirka 100 henvendelser fra folk, der vil leje en storskærm til næste kamp, siger eksempelvis Bo Sørensen, der er direktør i Eventscreen.dk, til TV 2 Fyn.

Danmark spiller mod England klokken 21.00 onsdag aften.