GO'

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev genforenes på TV 2

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev tager orlov fra TV 2 Nyhederne.

Værtsparret Janni Pedersen og Lasse Sjørslev genforenes nu på programmet 'Go' aften LIVE' på TV 2.

Her skal de supplere det andet værtspar, Natasja Crone og Abdel Aziz-Mahmoud, og derudover også Simi Jan og Christian Degn, som lejlighedsvis er værter på programmet.

- Vi er utroligt glade for, at Janni Pedersen og Lasse Sjørslev nu er en del af ’Go’ aften LIVE’s meget stærke værtshold, siger Henriette Ladegaard-Pedersen, der er TV 2-redaktør for ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften LIVE’.

Tager orlov fra nyhederne

Den nye arbejdsopgave betyder, at Lasse Sjørslev og Janni Pedersen holder orlov på TV 2 Nyhederne. Lasse Sjørslev vil dog i foråret stadig være vært på det politiske program 'Besserwisserne' på TV 2 News.

- For mig er ’Go’ aften LIVE’ en ny og interessant udfordring, efter at have arbejdet i 20 år som mere klassisk nyhedsjournalist. Det bliver sjovt at skulle formidle aktualitetsstof på en anden og mere afslappet måde, end jeg er vant til på TV 2 Nyhederne, siger Lasse Sjørslev.

Også Janni Pedersen glæder sig til at vende tilbage til 'GO'-redaktionen, som hun kender særdeles godt, da hun har været vikar i 'Go' morgen Danmark' i det meste af 2020:

- Det bliver en fest at være makker med Lasse igen. Vi har haft en tv-pause i tre år, men det er helt rigtigt for os at tage en tur sammen igen. Lasse og jeg supplerer hinanden så fint, både som venner og som kolleger, siger Janni Pedersen.

Du kan følge det nye makkerpar fra tirsdag 6. april, hvor de har deres første vagt som værter i studiet i Tivoli i København.