Det savner vi: Del din hverdag fra lige før corona

Du kan ved at sende et foto fra før coronaen blive en del af stort liveshow på TV 2 den 7. marts.

Hvis du åbner kamerarullen på din telefon og scroller tilbage til dagene før 11. marts 2020, så vil der nok være flere festbilleder, tætte selfies og fotos af kvalitetstid med vennekredsen, end i alle de efterfølgende måneder. Alt det har nedlukningen nemlig forhindret i stor stil.

Heldigvis gĂĄr vi mod lysere tider. Og forhĂĄbentlig kan vi indenfor fĂĄ mĂĄneder igen flere af de ting. Det markerer TV 2 i stort liveshow den 7. marts, som du kan blive en del af.

Så scroll tilbage i din kamerarulle til perioden 1. til 11. marts lige før nedlukningen, og send os billederne af de ting, du savner allermest. Send os også nogle ord om, hvorfor du særligt savner det eller ser frem til at kunne gentage det til sommer.

De bedste billeder og historier bliver brugt pĂĄ TV 2 og pĂĄ TV2.DK.

Upload et billede
  Følgende formater kan uploades: jpg, jpeg, png, bmp, heic.
  Kontaktoplysninger
  Felter markeret med * skal udfyldes
  *
  Tak. Vi har modtaget dit materiale.
  Beklager. Der skete en fejl under upload. Prøv venligst igen senere.

  BRUGERBETINGELSER

  1.0 Tilladelse til medvirken

  Ved indsendelse af foto bekræfter du, at du er minimum 18 år gammel. Du bekræfter ligeledes, at du besidder rettighederne til det indsendte materiale samt rettighederne til offentliggørelse af det indsendte materiale og har tilladelse fra de medvirkende, der optræder tydeligt i materialet, og fra indehaveren af forældremyndigheden til eventuelle børn på fotoet.

  2.0 Behandling og brug af indsendte videoer

  Ved indsendelse af dit foto, placeres dette i et lukket system med begrænset adgang. Din indsendelse vurderes af udvalgte redaktionelle medarbejdere hos TV 2 DANMARK på baggrund af idé, originalitet, teknisk kvalitet og eventuelle andre faktorer.

  Vi kan ikke kontakte alle direkte og fortælle, om deres optagelse bliver brugt eller ikke brugt.

  Dit indsendte foto kan sammensættes med en anden brugeres fotos. Det er alene TV 2, der afgør, hvorledes dit indsendte foto benyttes.

  3.0 Brugsrettigheder

  Ved indsendelse af dit foto, overdrager du TV 2 DANMARK rettighederne til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset og på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder, men ikke begrænset til, kampagner og tv-programmer, identer, på TV2.dk, på Facebook og andre sociale medier.

  Det er alene TV 2 DANMARK, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes.

  TV 2 DANMARK kan efterfølgende dele det færdigredigerede materiale med samarbejdspartnere til offentliggørelse på deres medieplatforme.

  5.0 Ansvar

  Eventuelle erstatningsansvar rettet mod TV 2 videresendes til den enkelte person, der måtte have krænket tredjeparts rettigheder.

  6.0 Tilbagetrækning af samtykke

  Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke til brug af din video, skal du kontakte TV 2 på magb@tv2.dk.

  Se ogsĂĄ TV 2s privatlivspolitik.