Samfund

Uheld på motorvej efter snefald

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

Ingen er kommet tilskade, men uheldet påvirker trafikken en smule i området.

En bil er torsdag eftermiddag kørt ind i et autoværn på Midtjyske Motorvej ved Brande på strækningen mellem Herning og Vejle.

Ingen er kommet til skade ved uheldet, men et spor i sydgående retning er spærret, så man skal være forsigtig, hvis man bevæger sig i området.

- Vi har sendt en tavlevogn derned, fordi den forulykkede bil ikke kan køre videre. Den skal derfor have hjælp til at blive fjernet, men man kan sagtens passere, fortæller Anders Olesen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Uheldet skete klokken 14:22, og det er formentlig sket på grund af glat føre på strækningen. Den forulykkede personbil er i følge vagtchefen tilsyneladende skredet af vejen, hvorefter den er kollideret med autoværnet.

Der har siddet tre personer i bilen, og alle er kommet derfra i god behold. Vejdirektoratet melder desuden om flere snefald rundt omkring i det midt- og vestjyske.

- Vi har haft flere småuheld rundt omkring på grund af glat føre, så man skal virkelig køre forsigtigt derude, lyder opfordringen fra Anders Olesen.