Coronavirus

Sundhed.dk nede i seks timer

Den fælles offentlige sundhedsportal skal opdateres.

I seks timer tirsdag aften er det ikke muligt at få svar på sin coronaprøve via sundhed.dk.

Hjemmesiden gennemfører fejlrettelser og opdateringer mellem klokken 17 og 23. I det tidsrum er det ikke muligt at logge på.

Det fremgår af en meddelelse på sundhed.dk.

Andre muligheder

Man kan stadig få svar via appen 'MinSundhed', men det anbefales, at alle venter til onsdag med at tjekke for at undgå overbelastning af appen.

Der er dog andre muligheder for at få svar på en coronatest.

I de fleste tilfælde kan man få svar i appen 'MinLæge'. Bor man i Region Sjælland eller Region Hovedstaden og er blevet testet på et hospital, kan man også se sit svar på 'MinSundhedsplatform'.

Sundhed.dk er Danmarks fælles offentlige sundhedsportal. Det er staten, regionerne og kommunerne, der står bag.

Nye restriktioner

Mandag blev der registreret 2046 nye tilfælde af coronavirus i Danmark, efter at 78.626 personer var blevet testet i løbet af 24 timer.

- Smitten er for høj, og situationen er for bekymrende, lød det samme dag fra statsminister Mette Frederiksen (S) på et pressemøde.

Af den grund indførte regeringen nye restriktioner, som træder i kraft i 38 kommuner onsdag.

Det indebærer blandt andet, at restauranter og barer skal lukke, ligesom alle skolebørn fra femte klasse og opefter sendes hjem for at blive undervist digitalt.

De nye restriktioner gælder til og med 3. januar. Derudover blev allerede eksisterende restriktioner forlænget til 28. februar.