Nyeste coronatal fra Danmark og verden: Så mange er smittede, døde og indlagte

Få her overblikket over, hvor mange der er indlagt og smittet efter udbruddet af covid-19, og hvordan smitten har spredt sig.

  • Smittede: 42.157 (+745 siden i går)
  • Døde: 709 (+1 siden i går)
  • Indlagt: 137 (-8 siden i går)
  • På intensiv: 19 (+2 siden i går)
  • I respirator: 14 (+2 siden i går)
  • Antal test: 5.011.110 (+45.757 siden i går)
  • Raskmeldte: 32.697 (+460 siden i går)
  • Tallene er opdateret 27. oktober klokken 14.02.
  • SSI offentliggør som udgangspunkt nye tal klokken 14 hver dag. Graferne opdateres ikke i weekenden.

På grund af tekniske problemer hos Statens Serum Institut, blev mandagens tal trukket for sent, så døgnet blev 28 timer langt og reelt overvurderede dagens udvikling i smittede, indlagte og døde.

På grund af mandagens forsinkelse dækker tirsdagens tal kun 19 timer i stedet for de normale 24 timer. Dagens nøgletal undervurderer altså dagens udvikling.

Samtidig har Statens Serum Institut på grund af tekniske problemer ikke kunne offentliggøre tal fra dødsårsagsregistret de seneste 24 timer. Antallet af døde vil derfor sandsynligvis være en smule højere i virkeligheden.

Kortet ovenfor er lavet på baggrund af de kommunale tal fra SSI. Data er reelt fra de seneste ni dage, da de seneste to dages antal prøvesvar oftest er forsinket. TV 2 følger SSI's opgørelsesmetode.

Det samlede antal testede, der vises blandt nøgletallene i toppen af denne artikel er udregnet som summen af de daglige antal testede. Det vil sige, at en person, der er testet på forskellige dage tæller en gang gang for hver testdag i det samlede antal.

OBS: De næste tre grafer opdateres kun en gang om ugen, når Statens Serum Institut offentliggør tal om tirsdagen.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger er blandt andet baseret på antallet af nye smittede per 100.000 indbyggere per uge. Se seneste rejsevejledninger på UM.dk.

Hele verden
Henter data...

Opdateret

Kilde: Johns Hopkins University

Alle tallene i denne artikel er fra The Johns Hopkins Center for Health Security i USA, der samler oplysninger om pandemiens udbredelse fra en lang række kilder.

For Danmark henter vi dog seneste tal direkte fra Statens Serum Institut. Antallet af smittede er det totale antal af personer, der på et tidspunkt har testet positiv for covid-19.

Vi har brug for din hjælp til at forbedre denne side. Hjælp os ved at svare på to enkelte spørgsmål.