Samfund

Storbrand ved Holbæk - specialkøretøjer kæmper mod ilden

Brandfolk fra seks brandstationer er tilkaldt i forsøget på at slukke ilden, der raser i en industribygning. Ingen personer er kommet til skade.

Der er udbrudt en større brand i en industrivirksomhed på adressen Skimmedevej 10 i byen Vipperød syd for Holbæk i Nordvestsjælland.

Det oplyser Vestsjællands Brandvæsen til TV 2.

Det brander i en industribygning i Vipperød nær Holbæk.

Ifølge den vagthavende er der sendt brandfolk fra seks brandstationer til stedet, hvor både en høj, sort røgsøjle og flammer rejser sig fra tagkonstruktionen.

Vestsjællands Brandvæsen har desuden fået assistance fra Beredskab Øst, der har sendt to specialkøretøjer til Vipperød. Specialsprøjterne har en bedre slukningseffekt end almindeligt vand og bruges ved meget voldsomme brande som den i industrivirksomheden, lyder det.

Midt- og Vestsjællands Politi har i forbindelse med storbranden afspærret et område omkring industribygningen, så brandvæsenet kan bekæmpe ilden. Derudover har Hovedstadens Beredskab sendt deres LUF 60 ventilator, der er et bæltekøretøj, som bedst kan beskrives som en fjernstyret brandslukningskanon, mens Beredskabsstyrelsen Sjælland assisterer med både mandskab og udstyr.

Der er indkaldt brandfolk fra seks brandstationer i forsøget på at slukke branden.

Ingen tilskadekomne

Kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at branden startede, da der gik ild i noget tagpap.

- Vi kører derud og kan konstatere, at firmaet på adressen har fået foretaget tagpap arbejde, og branden er opstået i den forbindelse, siger Martin Bjerregaard.

Alle medarbejdere har forladt bygningen i tide, og derfor er ingen personer kommet til skade i forbindelse med branden.

Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med branden Video: Local Eyes

Billeder fra stedet viser, at branden udvikler en tyk mørk røgsøjle.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer folk til at undgå røgen. Personer i nærheden af industrivirksomheden bør derfor lukke vinduer og døre, lyder opfordringen.

Klokken 16.30 oplyser politiet, at branden nu er under kontrol, og at efterslukningen er i gang.