Samfund

Ung kvinde afgået ved døden efter rengøringsulykke

Politiet kender endnu ikke årsagen til ulykken.

En ung kvinde, der torsdag aften blev kørt med politieskorte til Rigshospitalets traumecenter efter at være blevet stærkt forbrændt, er afgået ved døden fredag morgen.

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2.

Kvinden gjorde rent på sit badeværelse, hvor hun blandt andet brugte husholdningssprit, da der opstod en eksplosionslignende brand.

- Der er ingen tegn på, at der skulle være foregået noget kriminelt eller selvskadende. Alt tyder på en forfærdelig ulykke, siger vagtchef David Buch.

Politiet kender ikke årsagen til ulykken, da de tekniske undersøgelser endnu ikke er afsluttet. Kvinden selv nåede dog at fortælle politiet, at hun røg en cigaret, mens hun gjorde rent.

- Jeg vil tro, at vi har noget nærmere i eftermiddag, siger vagtchefen.

Alvorlige skader

Politiet fik 18.31 torsdag underretning om, at der løb en nøgen kvinde rundt på en vej i Lyngby og skreg. Ved ankomst kunne patruljen se, at hun var stærkt forbrændt på underkroppen.

Der er tale om en 24-årig kvinde af serbisk afstamning. Allerede torsdag var meldingen, at kvindens skader skulle være så alvorlige, at det ikke var sikkert, at hun ville overleve den voldsomme forbrænding.

Kvindens pårørende er underrettet.