Samfund

Politiet finder flere knogler i havn efter fiskers fund

Politiet fandt onsdag flere knogler i havnen i Randers. Per Oxenholt / Per Oxenholt

En 23-årig fisker fangede i sidste uge en menneskeknogle i havnen.

Østjyllands Politi har onsdag fundet flere knogler, der kan stamme fra et menneske, ved havnen i Randers Fjord.

Det fortæller politiet til TV 2.

Fundene kommer lidt over en uge efter, at den 23-årige lystfisker Emil Johannessen fik noget helt usædvanligt på krogen, da han stod og fiskede ved Randersbro.

- Jeg var ude at fiske, da jeg fik fat på noget på bunden. Da jeg får det op, ligner det en lårbensknogle, siger han til B.T.

Efter den makabre fangst hastede politiet til stedet, hvor de konfiskerede knoglen og udspurgte Emil Johannessen om hans fund.

Stammer fra et menneske

Tirsdag blev den unge fisker kontaktet af politiet igen. De havde brug for, at han udpegede helt præcist, hvor han havde fanget knoglen.

- Vores undersøgelser har vist, at der er tale om en knogle fra et menneske, og vi har mistanke om, at der kan være tale om en forsvundet person, der ligger i vandet, fortæller Jakob Christiansen, der er pressemedarbejder ved Østjyllands Politi.

Kort før middag onsdag gik politiet i gang med en større aktion på havnen i Randers, hvor blandt andet dykkere var i vandet.

Her kunne de finde flere knogler, der menes at stamme fra et menneske, fortæller Jakob Christiansen.

- Vi har mistanke om, at det kunne være en forsvundet person, som ligger i vandet. Vi har også en ide om, hvem det kunne være. Men vi har ikke mistanke om, at der skal være foregået noget kriminelt, fortæller pressemedarbejderen fra Østjyllands Politi.

Af hensyn til de pårørende har politiet ikke yderligere info.