Samfund

Flere personer hårdt kvæstet i ulykke

TV 2 Østjylland logo
I samarbejde med TV 2 Østjylland

To personer er kommet alvorligt til skade i en trafikulykke onsdag aften.

Motorvej E45 er helt spærret i nordgående retning syd for Horsens efter en alvorlig trafikulykke, hvor tre personer er kommet til skade. To af dem alvorligt.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi til TV 2 ØSTJYLLAND.

- Fire biler har været involveret i ulykken, som vi formoder var et harmonikasammenstød. Tre er kommet til skade, to af dem alvorligt. De er stadig på ulykkesstedet, og der er tilkaldt lægehelikopter, siger vagtchef Jørn Bystrup.

En bilinspektør er ligeledes på vej til stedet, og for at han kan arbejde i fred, og de tilskadekomne kan få den nødvendige behandling, er E45 altså helt spærret i nordgående retning.

Omkørselsskilte er opsat

Bilisterne ledes fra ved afkørsel 58 Hedensted ad hovedvej 170, inden de kan komme på igen ved afkørsel 57.

Hvis man vil undgå kø, skal man følge de grønne omkørselsskilte, lyder rådet fra Vejdirektoratet.

- På grund af tidspunktet er der kun op til én kilometer kø før ulykkesstedet, men den kan jo blive længere. Så mit råd er, at bilisterne tager omkørslen. Her er der ingen kø, siger den vagthavende hos Vejdirektoratet, Britt Osted Nielsen, til TV 2 ØSTJYLLAND.

Det ventes, at vejen vil være spærret ud til sidst på aftenen, og der bliver først åbnet igen, når bilinspektøren har foretaget sine undersøgelser.

- Vi har et bud på, hvordan ulykken er sket, men bilinspektøren skal have ro til at klarlægge årsagen præcist, siger vagtchef hos politiet, Jørn Bystrup.