Samfund

YouSee-tv ramt af tekniske problemer

Arkivfoto. Torkil Adsersen / ScanpixDenmark

Problemerne er opstået i kølvandet på sletningen af Discovery Networks' kanaler hos YouSee.

YouSees kunder, der gerne vil bruge 1. januar på at se fjernsyn, kan lige nu se frem til en gevaldig skuffelse. Efter at have slettet 11 kanaler fra Discovery Networks i nat, oplever YouSee nemlig tekniske problemer.

Øvelsen med at slette kanalerne gik uden problemer, men værre står det til med at kunne vælge nye kanaler. For dem, der har 'bland selv-pakken', er det nemlig nogle steder ikke muligt at hente nye kanaler ind i stedet for dem, der er forsvundet.

- Vi beklager meget, at vores 'bland selv'-kunder har problemer med at erstatte deres Discovery-kanaler i deres tv-pakker lige nu. Vi er ved at kigge på det og finde løsning på den tekniske fejl, der forårsager det, siger kommunikationsmedarbejder hos YouSee, Mai-Britt Noe.

YouSee oplyser til TV 2, at de arbejder på at rette fejlen så hurtigt som muligt.