Samfund

19-årig forsvundet siden fredag aften - nu har politiet kortlagt hans rute

Blev sidst set på pub i Odense.

Fyns Politi efterlyser den 19-årige Mark Corneliussen, som ingen har hørt fra siden fredag aften.

Han er sidst set på Old Irish Pub på Vintapperstræde i Odense 18. oktober omkring klokken 22.50.

Mark er 180 centimeter høj og har mørkblond hår. Fredag aften var han iklædt mørke cowboybukser, sort Rock Bull-bluse og hvide sko.

Talte med sin mor samme aften

Inden den 19-årige forsvandt fredag, skal han tidligere på aftenen have mistet sin telefon, oplyser Fyns Politi til TV 2.

Det stemmer overens med den forklaring, som den 19-åriges mor, Betina Corneliussen, har givet i et interview med B.T. Hun fortæller, at hun var i kontakt med sønnen tidligere på aftenen.

- Han var bundulykkelig og græd. Han fortalte, at han var blevet bestjålet. Både hans telefon, kort og penge var væk, fortæller hun til B.T.

Hun tilføjer, at sønnen fortalte, at han ville forsøge at finde sine ting, hvorefter de afsluttede samtalen.

Netop fordi Mark Corneliussen ikke var i besiddelse af sin telefon, har det heller ikke været muligt for politiet at søge sig frem til ham gennem signalet fra hans telefon, forklarer Fyns Politi til TV 2.

Moderen har selv forsøgt at kontakte sønnens venner, og hun siger, at han aldrig før er gået under jorden på denne måde.

Ifølge TV 2 FYN er det lykkedes Fyns Politi at kortlægge de sidste timer af Mark Corneliussens færden inden han forsvandt - politifolkene har fået kortlagt hans rute efter han forlod Old Irish Pub klokken cirka 22,50.

Vidner har set ham gå forbi Froggys på Vestergade i Odenses indre by, og det formodes at han er fortsat ad Vestergade i retning mod Føtex inden han befandt sig på Old Irish Pub.

Frivillig laver eftersøgning

Organisationen Missing People har siden søndag efterlyst Mark gennem sin Facebook-side, og mandag eftermiddag og aften gennemførte Missing People sammen med adskillige frivillige en eftersøgning i Odense.

Politiet var orienteret om eftersøgningen, men deltog ikke i den.

Har du set Mark eller har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4.